LUCHTHAVENVERVOER

luchthavenvervoer-bergen-taxi-eindhovenLuchthavenvervoer

Bergen taxiservice Eindhoven is uw aangewezen partner als het gaat om luchthavenvervoer. Wij staan voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan personenvervoer van en naar verschillende luchthavens binnen en buiten Nederland. Wij rijden voornamelijk van en naar Düsseldorf, Eindhoven Airport en Schiphol.

Veel bagage?

Dat is bij ons geen probleem. Wanneer u bij reserveren aangeeft dat u met veel bagage reist kunnen wij de vervoersoplossing op maat aanbieden. Wij zorgen er altijd voor dat we de juiste wagen inzetten voor uw specifieke vervoersvraag.

Meerdere personen?

Wij bieden vervoersoplossingen voor luchthavenvervoer tot en met acht personen. Wanneer u van te voren aangeeft dat u met een groep tot en met acht personen reist zullen wij er voor zorgen dat u allen tegelijkertijd naar de plaats van bestemming vervoerd wordt.

Regel uw taxi vanuit de luchthaven of naar de gewenste luchthaven

Of u nu vanuit Eindhoven naar Düsseldorf of Schiphol moet of vanuit Düsseldorf terug naar Eindhoven etc. Bergen taxi service Eindhoven staat voor u klaar om deze reis voor u mogelijk te maken. Luchthavenvervoer vindt altijd exclusief voor u en eventueel uw gezelschap plaats. Dit betekend dat wij uw vervoer nooit combineren met het vervoeren van andere klanten behalve welke u met ons besproken heeft.

Bij Bergen taxi service Eindhoven stapt u altijd in een taxi die van alle gemakken voorzien is met een representatieve en professionele chauffeur. Onze taxi’s zijn altijd netjes van binnen en beschikken standaard over lederen bekleding, climate control en warmtewerend glas.

Onze missie is om u zo comfortabel mogelijk naar de gewenste bestemming te vervoeren met de focus op punctualiteit. Punctualiteit is de belangrijkste waarde als het gaat om luchthavenvervoer. Het laatste wat u wilt is uw vlucht of afspraak missen of lang moeten wachten met veel bagage om handen.

Wilt u reserveren of meer informatie ontvangen?

Bel Bergen Taxi Service op: 040-2908484 of buiten Nederland: 0031 – 402908484.
Altijd 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.